Hot Finger Food #3
- میگو کنجدی
- چیپس مرغ
- استیک گوشت
- فیله مرغ ژاپنی
- کباب لبنانی (گوشت چرخ کرده، جعفری، ادویه، ….)
- میگو کبابی
- رول کالیفرنیا ( پنیر گودا، آرد ذرت، نان تست،…)
- رولت دو رنگ اسپانیایی (لایه گوشت و مرغ، سبزیجات، گردو)
- سارِما (گوشت تفت داده شده، سس مخصوص کباب) ترکیه ای
- استیک مرغ
- بوروث کارتوفل (سیب زمینی، مرغ، پیازچه، پنیر، …. ) آلمانی
- کباب مغولی
- روماکی(فیله مرغ، جگر گوساله، روغن زیتون، …) کره ای
- روتی گوشت(رول گوشت، خیارشور، مرغ،…)
- جوجه چینی
- رولت پیتزا
- اِمپانادا ( خمیر داخل گوشت به صورت رولی)
- بال کنجدی
- کارادوف (گوشت، پنیر گودا، …. “سرو به صورت کبابی”)
- آسادیلو (قارچ شکم پر) ژاپنی
- کوفته ترکیه ای ( گوشت پخته شده ، مواد خام مخلوط،…)
- مرغ مارینه ( کباب مرغ، عسل، سس سویا، …)
به ازای هر مهمان ۴ تکه به همراه ظروف مخصوص